Individualni implantanti

Razvojem modernih tehnologija i digitalizacijom dentalne medicine u zadnjih 10-ak godina počinje razvoj potpuno individualno izrađenih titanskih implantata. S pomoću ovakvih medicinskih pomagala moguće je riješiti sve visokozahtjevne situacije koje nisu bile moguće riješiti dosadašnjim metodama, od velikog nedostatka kosti pa do svih vrsta defekata kosti gornje i donje čeljusti. Također, upotreba ovakvih naprava u maksilofacijalnoj kirurgiji omogućuje rekonstrukcije dijelova lica koji nedostaju i značajno utječe na kvalitetu života ovakvih pacijenata u usporedbi s drugim metodama. Ponosni smo što smo prepoznati kao kvalitativno vodeći centar u ovom dijelu Europe od vodećeg proizvođača individualnih implantata, tvrtke BoneEasy.

Često postavljana pitanja

Individualni implantati su titanski implantati koji se izrađuju potpuno individualno za svakog pacijenta. Razvoj ovih implantata je omogućen modernim tehnologijama i digitalizacijom dentalne medicine u posljednjem desetljeću.
Individualni implantati omogućuju rješavanje visokozahtjevnih situacija koje nisu bile moguće riješiti dosadašnjim metodama. To uključuje veliki nedostatak kosti i sve vrste defekata kosti gornje i donje čeljusti.
Upotreba individualnih implantata u maksilofacijalnoj kirurgiji omogućuje rekonstrukcije dijelova lica koji nedostaju. Ova metoda značajno poboljšava kvalitetu života pacijenata u usporedbi s drugim dostupnim metodama.
Suradnju ostvarujemo s tvrtkom BoneEasy, koja nas prepoznaje kao kvalitativno vodeći centar u ovom dijelu Europe za individualne implantate.

    Suglasan/na sam s Izjava o zaštiti privatnosti, te slanjem poruke pristajem na povratni kontakt.

    Partner